Default welcome msg!

 

 


Betaalmogelijkheden

iDeal 
Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Vooraf overschrijven
U kunt het totaalbedrag overmaken op onze rekening met een normale bankoverschrijving, graag onder vermelding van uw bestelnummer. In dit geval gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Het kan enkele dagen duren voordat een vooruitbetaling bij ons verwerkt is. Vervolgens gelden de levertijden die op dat moment op de site vermeld staan. 
Onze bankgegevens zijn:

Rekening nr. 684871912 t.n.v. Content2, Bergen op Zoom (MIkiddo is een onderdeel van Content2) 

voor internationale overschrijvingen heeft u het BIC en IBAN nummer nodig: 

IBAN: NL81INGB0684871912 
BIC: INGBNL2A

let op: kies bij een internationale overschrijving altijd voor gedeelde kosten, transacties waarbij de kosten voor de ontvanger zijn zullen niet worden geaccepteerd. VERMELD ALTIJD UW ORDERNUMMER!

Paypal 
Paypal is veilige manier om betalingen te doen op internet, echter u heeft er wel een paypal-account voor nodig. Meer informatie over deze betaalmethode kunt hier vinden: www.paypal.nl.

Creditcards
U kunt ook met creditcards bij ons betalen, kies daarvoor ook voor de Payal optie. U komt dan in de Paypal omgeving waar u met een Paypal-account of met uw creditcard uw bestelling kunt afronden.

Op rekening
Wij bieden u ook de mogelijkheid om op rekening te kopen. U ontvangt dan een factuur per e-mail bij de uitlevering van uw aankoop. Na ontvangst van uw bestelling heeft u een betalingstermijn van 7 dagen om uw factuur te voldoen.

 


Verzendkosten

Voor alle bestellingen boven de 50 euro zijn er geen verzendkosten. 
Voor bestellingen onder de 50 euro berekenen wij 5 euro (incl. BTW) verzendkosten. 
 

Levertijd

De vervoerders kiezen hun eigen schema voor de bezorging. Houdt er rekening mee dat u op het afleveradres op werkdagen van 9.00 tot en met 17.00 uur aanwezig moet zijn om de zending in ontvangst te nemen. Indien de vervoerder langskomt terwijl er niemand aanwezig is, dan proberen ze het in eerste instantie bij uw buren om zo het pakket zo snel mogelijk bij te krijgen. Lukt dit niet, doen zij een kaart in de bus met daarop de contactgegevens voor een nieuwe afspraak. Indien u niet reageert, dan zal de bestelling na 6 dagen retour naar ons komen.

Retourneren

Als u iets wilt terug sturen zijn de kosten hiervoor altijd voor rekening van de klant. De niet-goed-geld-terug garantie (afkoelingsperiode) vervalt na 14 dagen. Voor het opnieuw verzenden van een product berekenen wij geen verzendkosten.

Uw retouren kunt u sturen naar: 

Mikiddo
Halsterseweg 143 
4613 AL Bergen op Zoom 


let op: ongefrankeerde pakketten worden altijd geweigerd!

Garantie

Op alle door, Mikiddo verkochte producten, zit 1 jaar garantie of meer. Mocht uw aakoop binnen deze termijn een defect vertonen, dan kunt u aanspraak maken op deze garantie. Dit dient u vooraf te melden bij onze service afdeling. In veel gevallen zal het product retour naar Autodresser moeten komen, dit is in alle gevallen voor rekening van de klant. Binnen één week na ontvangst van product lichten we in over de verdere afhandeling van de garantie.

Over ons

Mikiddo is gespecialiseerd in houten speelgoed en meubelen voor kinderen. Bijzonder trots zijn wij op ons assortiment van a-merk artikelen.

Mikiddo is onderdeel van Content2, opgericht in 1998. Content2 exploiteert diverse webwinkels en is een professioneel bedrijf dat zich door snelle, correcte leveringen en maximale klantenservice richt op 100% klanttevredenheid.

Bedrijfsgegevens

Mikiddo
Halsterseweg 143 
4613 AL Bergen op Zoom 


tel: 085 4014 730

Content2 (Mikiddo is een onderdeel van Content2) is ingeschreven bij de kamer van koophandel in Breda onder het nummer 20089628 ons BTW nummer is 147634192B01.
Onze algemene voorwaarden kunt u hier vinden.